Mijn favorieten

Verkoop van je woning

Wil je zicht op wat je voor je woning zou kunnen vragen, maar ook een realistisch idee van je kansen op de huidige huizenmarkt? Iedere verkoopsituatie is anders en daarom gaan wij graag met je om tafel zitten om een aantal vragen te stellen over wat voor jouw situatie belangrijk is. Een snelle verkoop is mooi, maar veel belangrijker is dat je tevreden bent over de verkoopprijs en onze dienstverlening.

De kracht van MAKELAARSKANTOOR HUIBERS is dat wij het hele verkoopproces van begin tot eind begeleiden en je alles uit handen nemen wat je liever niet zelf doet. Je krijgt dus geen eindeloze doe-het-zelf-lijst met wat je allemaal zelf moet doen en organiseren. Doe-het-met-MAKELAARSKANTOOR HUIBERS! Succes verzekerd!

MAKELAARSKANTOOR HUIBERS zorgt dat je voor winst gaat! Je woning krijgt de aandacht die het verdient. Daar zetten wij ons hard voor in onder andere middels social media, Funda en onze eigen website. Die actieve bemiddeling levert je de beste resultaten op.
Daarbij is de presentatie het allerbelangrijkste en natuurlijk zorgt MAKELAARSKANTOOR HUIBERS voor door middel van professionele, hoogwaardige foto’s, uitnodigende teksten, een mooie verkoopbrochure, 360-graden foto’s en een videotour. Dit alles zorgt voor een uitmuntende presentatie op Funda en onze eigen website. Jouw woning zal er piekfijn uitzien voor de toekomstige koper.

Vervolgens gaan we de woningmarkt op om jouw woning te verkopen. Onze verkoopstrategie is creatief en ons motto is altijd ‘We doen het goed of niet’. Dat vertaalt zich in de hoeveelheid huizen die jaarlijks door MAKELAARSKANTOOR HUIBERS verkocht worden.

Het verkopen van een woning is een onderhandelingsproces. We voeren namens jou de onderhandelingen uit voor een optimaal resultaat en nemen je dat werk uit handen. We behartigen jouw belangen met een uitstekend eindresultaat!

Het overeenkomen van de koop is een bijzonder moment. Er is een mijlpaal bereikt. Tegelijkertijd zijn er nog veel zaken af te handelen. De koopovereenkomst moet worden opgesteld en getekend, de eindinspectie zal plaatsvinden en de notariële overdracht moet worden gepland. Kortom, de fase van de kleine lettertjes en de puntjes op de i.  Wij handelen het zakelijke proces voor je af en zorgen voor een passende hypotheek. Volg jij je hart, dan doen wij de rest!

Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap in je eigen succesverhaal!
Bel naar 040 - 2 444 770 of mail naar info@huibers.nl