Mijn favorieten

Taxatie

De gevoelswaarde van een woning is niet in geld uit te drukken. Het is echter wel goed mogelijk om de reële waarde te bepalen. Dit doen wij op een gedegen en betrouwbare manier.

Een taxatierapport geeft een deskundige schatting van de actuele waarde van een woning. De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen, de koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor de verzekeringen de herbouwwaarde.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk. Op basis van een taxatie door een deskundige derde. Makelaarskantoor HUIBERS is zo’n deskundige. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Daardoor kunt je er zeker van zijn dat je een betrouwbaar, goed onderbouwd document in handen hebt op basis waarvan jij of je geldverstrekker, de juiste beslissing kunt nemen.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

Wil je meer weten? Bel 040 - 2 444 770 of mail naar info@huibers.nl voor een persoonlijke afspraak.

 

Taxatie aanvragen

Wilt je een taxatierapport aanvragen, vul dan hieronder je gegevens in.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring