Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaarskantoor Huibers B.V.

Rob Princen
Rob Princen
Directeur / Register Makelaar o.z. Register Taxateur o.z.
Al ruim 18 jaar zit ik in het makelaars-vak en werk met veel plezier en passie voor onze klanten. Elke woning is een nieuw pareltje dat ontdekt mag worden en hier zet ik me dan ook graag voor in. Ieder mens is verschillend en kent een eigen manier van leven. Op een proactieve manier en met een gezonde dosis humor help ik je dan ook graag met alles wat bij de verkoop of aankoop van je woning komt kijken!
Pieter Keunen
Pieter Keunen
Register Makelaar o.z. Register Taxateur o.z.
Als geboren Eindhovenaar, en echte vakman ben ik al meer dan 15 jaar actief in de makelaardij. Mijn grootste passie: De klant blij maken! Geen moeite is te veel, en daardoor heb ik door de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten kunnen helpen, die steeds weer terugkomen.
Antoine Burgemeister
Antoine Burgemeister
Eigenaar / Financieel Adviseur / Erkend GRMC/MKB adviseur
Ik doe er alles aan om het onmogelijke mogelijk te maken, zodat jij je (financiële) droom kunt realiseren. Met al ruim 25 jaar ervaring in het vak, moet je bij mij zijn als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Een vrijblijvend hypotheekgesprek is bij ons altijd kosteloos!
Michiel Peelen
Michiel Peelen
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Na een opleiding Marketing en een paar jaar werkervaring, ben ik mijn hart gaan volgen en Vastgoed en Makelaardij gaan studeren. Nu geniet ik van de veelzijdigheid van het makelaars vak, de sociale contacten met klanten en het boeken van resultaat. Het succesvol afronden van een verkoop geeft mij energie.
Anite Deckers
Anite Deckers
Commercieel Medewerker Binnendienst
Als geboren en getogen Eindhovense ben ik met veel plezier werkzaam als secretaresse bij Makelaarskantoor Huibers. Ik zorg er voor dat alles op rolletjes verloopt zodat ik maximale ondersteuning kan bieden aan onze makelaars. Uw afspraken en papieren zijn bij mij in goede handen.
Anouk van den Eijnden
Anouk van den Eijnden
Commercieel Medewerker Binnendienst
Als commercieel medewerker binnendienst zorg ik met mijn helicopterview voor de planning voor onze makelaars en hypotheekadviseur. Met mijn nauwkeurigheid, creativiteit en enthousiasme zorg ik er voor dat alle makelaars worden ontzorgd en alles tot in de puntjes is geregeld en voorbereid.