Uw huis in de verkoop?

Makelaarskantoor Huibers begeleidt u bij alle facetten van het­ verkoopproces van uw woning. Als u wilt verkopen bekijken wij uw woning zorgvuldig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle sterke verkoopargumenten. Belangrijke elementen, zoals ligging, grootte, karakter, staat van onderhoud, kleurstelling en gebruiksmogelijkheden, brengen we in kaart. We geven onze visie op de commerciële waarde van het pand en de wijze waarop het met succes aan de markt is te presenteren. Daar komt het echte makelaarsvak om de hoek!
 

Bewezen verkoopresultaten
 

Deskundigheid, fingerspitzengefühl en marktkennis zijn hier van doorslaggevende betekenis. Makelaarskantoor Huibers maakt precies dat verschil om de verkoop van uw woning tot een succes te maken.­


Hét uithangbord van deze tijd is toch wel het internet!
Op onze website www.huibers.nl en het drukbezochte www.funda.nl van de NVM krijgt uw woning een perfecte en uitvoerige presentatie. Ook bestaat de mogelijkheid een “open huis” te organiseren in samenwerking met Makelaarskantoor Huibers. Natuurlijk bent u op alle momenten van bezichtiging ook verzekerd van onze aanwezigheid en professionele begeleiding. Onze makelaars staan altijd klaar op de momenten dat uw belangen in het geding zijn!


Makelaars met ervaring
 

Onderhandeling en advisering
Het verkopen van een woning is een onderhandelingsproces. We voeren namens u de onderhandelingen voor een optimaal resultaat en nemen u dat werk uit handen. We adviseren u tijdens het hele proces van bieden en antwoorden. We behartigen uw belangen met een eindresultaat dat we mensen niet snel eigenhandig zien bereiken. Het mooie is: de winst is voor u!

­

Tot slot: De koopovereenkomst!
Het overeenkomen van de koop is een bijzonder moment. Er is een mijlpaal bereikt. Tegelijkertijd zijn er nog veel zaken af te handelen. De koopovereenkomst dient te worden opgesteld en besproken. De eindinspectie moet plaatsvinden en de notariële overdracht geregeld. Dat vereist kennis van zaken en een grote nauwkeurigheid. De fase van de kleine lettertjes en de punten op de i. Met onze makelaars komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij handelen voor u het hele zakelijke proces tot in de puntjes af.

Spreekt de presentatie van ons kantoor u aan en wilt ook u gebruik maken van onze diensten om uw woning op professionele wijze te verkopen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopgesprek !

                 040 2 444 770 of mail naar info@huibers.nl

                                                   Ook kunt u ons contactformulier invullen.

­­

 
 

Woning van de maand