Al sinds 1960 uw makelaar in regio Eindhoven

 

Achtergrond Makelaarskantoor Huibers B.V. Eindhoven
Opgericht in 1960 door dhr. A.J. (Anton) Huibers en sinds 1972 gevestigd op de Augustijnendreef 4 te Eindhoven (hoek Tramstraat). Pal achter het Pullman Hotel Eindhoven en in de schaduw van de paterskerk vindt u het monumentale kantoorpand van Makelaarskantoor Huibers B.V.
 

 Gelegen in hartje centrum Eindhoven met gratis 
  parkeergelegenheid voor onze bezoekers
Voor Huizen naar Huibers!
Met meer dan 55 jaar ervaring maken wij het niet moeilijker voor u dan het is. In de sterk veranderende wereld en de roerige huizenmarkt is Makelaarskantoor Huibers nog steeds een vaste waarde in de woningmarkt van Eindhoven en omgeving.

 

 
Ervaren en deskundige makelaars 


 
 
Onze klanten rekenen op een betrouwbare partner en een eerlijk en realistisch advies. Géén makelaar die alleen de snelle deal zoekt of voortdurend gouden bergen belooft. Dat houdt geen 55 ­jaar stand. Voor de makelaars van Huibers zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit daarom tijdloze kernbegrippen. Dat heeft alles te maken met onze overtuiging en ervaring dat makelen een echt vak is.


Huibers staat voor kwaliteit.
Met ons NVM lidmaatschap en de toegang tot Funda staan we garant voor een groot marktbereik. Met een sterk en gevarieerd aanbod van huizen in alle prijsklassen, zijn we dé specialist bij aan- en verkoop van onroerend goed in de regio Eindhoven. Onze makelaars kennen geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze voelen feilloos aan wanneer ze er voor uw belangen moeten zijn. Op de belangrijke momenten zijn zij voor u beschikbaar!
 

 

Woning van de maand