Mijn favorieten

DOK40

Anno 2017 wordt DOK40 modern stedelijk wonen aan het Eindhovens kanaal. Fijne ruime appartementen en speelse stadswoningen op een levendige centrumlocatie. Een onderliggend parkeerdek waarborgt een autovrije binnenplaats, waardoor DOK40 naast vrijheid ook rust en veiligheid biedt. In dit project worden 58 huizen gebouwd.

STADSWONINGEN

19 ruime stadswoningen met een woonoppervlakte vanaf circa 120 m². De flexibel inzetbare leefruimte op de begane grond kan ruimte bieden aan een leef keuken, speelruimte of kantoor aan huis. De open plattegrond van de eerste verdieping heeft aan weerszijden buitenruimte. Op de tweede verdieping is ruimte voor maximaal drie slaapkamers.

APPARTEMENTEN

29 drie- en tweekamer appartementen met een woonoppervlakte variërend van 70 m² en 100 m²
liggen rondom het beeldbepalende gebouw aan de Kanaaldijk.

LOFT APPARTEMENTEN

10 loftappartementen met nog meer leefruimte door het sheddak. Herbouw van deels ingestorte
beeldbepalende gebouwen.


STADSWONINGEN:
APPARTEMENTEN:
LOFT APPARTEMENTEN:
WONEN IN DE OUDE HAVEN
Dok40 betekent vlak bij de stad wonen in een unieke urban en industriële omgeving waar je kunt genieten van alles wat Eindhoven te bieden heeft! Van de restaurantjes op de Bergen, Fifth-NRE aan de overkant tot de Urban Shopper op Strijp-S, je bent er binnen no time!Heb je interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met één van de makelaars.
Je kunt ons kantoor bellen of het contactformulier invullen, met daarin je contactgegevens, je voorkeur voor het type woning (stadswoning/appartement/loft appartement) en vermelding dat het project DOK40 betreft.

www.dok40eindhoven.nl
 

Contactformulier DOK40

Heb je interesse in één van de woningen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring