Mijn favorieten

Uw huis verkopen in 5 stappen!

­

U staat op het punt om uw woning te verkopen en u bent op zoek naar de beste partner om u daarbij te helpen. Proficiat! Dan bent u hier bij Makelaarskantoor Huibers aan het goede adres! U bent slechts 5 stappen verwijderd van uw doel.

De kracht van Huibers is juist dat wij het hele verkoopproces van begin tot eind begeleiden en u alles uit handen nemen wat u liever niet zelf doet.

Lees hieronder hoe wij stap voor stap uw woning met het beste resultaat voor u verkopen! U krijgt géén eindeloze doe-het-zelf-lijst met wat u allemaal zelf moet doen en organiseren. Doe-het-met-Huibers! Succes verzekerd!
 


Vertel uw plannen
Lees wat wij voor uw doen en ontdek hoe in 5 stappen uw huis is verkocht met het best mogelijke resultaat.

U zult merken dat makelen een vak apart is dat het meeste oplevert als het door ervaren professionals gebeurd. Dat is nou precies waar Huibers al 55 jaar succes mee boekt. Reken op onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van de regio en woningmarkt, veelomvattende service en ijzersterke onderhandelingsvaardigheden.

Huibers is al bijna een halve eeuw een betrouwbare en integere partner voor al onze klanten. Hoe ons dat keer op keer lukt met tevreden klanten als resultaat, leggen we graag haarfijn aan u uit. De eerste stap is dat we tijd nemen voor u en uw plannen. Heel simpel samen rond de tafel, want een goede verstandhouding is de beste basis voor een succesvolle aanpak van de verkoop van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor deze vrijblijvende kennismaking. Leer onze formule kennen en ontdek dat wij wèl waarmaken wat we beweren.
­


Alle waardevolle zaken op een rijtje
Als u gaat verkopen bekijken wij uw woning zorgvuldig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van alle sterke verkoopargumenten. Belangrijke elementen, zoals ligging, grootte, karakter, staat van onderhoud, kleurstelling en gebruiksmogelijkheden brengen we in kaart.

Makelaarskantoor Huibers verzamelt daarnaast alle informatie die nodig is voor de verkoop zoals kadastrale gegevens en bestemmingsplannen. We kijken nauwkeurig naar de invloed van zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen.

We geven onze visie op de commerciële waarde van het pand en de wijze waarop het met succes aan de markt is te presenteren. Daar komt het echte makelaarsvak om de hoek. U krijgt advies van onze vaste styliste waarna een professionele fotograaf zorg draagt voor een perfecte fotoreportage. Deskundigheid, fingerspitzengefühl en marktkennis zijn hier van doorslaggevende betekenis.

Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop van een woning. Als alle gegevens compleet zijn, kunnen we de stap maken naar de volgende fase: de verkoopstrategie.
­


Aandacht! Aandacht! Aandacht!
Teneinde uw woning optimaal aan de markt te presenteren laten we geen mogelijkheid onbenut om het bij koopkandidaten onder de aandacht te brengen.
We maken een uitgebreide verkoopbrochure met inzichtelijke plattegronden, een duidelijke omschrijving, een groot aantal fraaie kleurenfoto’s en een kadastraal kaartje met situering van de woning.
Voorts zorgen wij voor een presentatie op diverse sociale media, onder meer een video op YouTube, plaatsing op Facebook, Twitter. Tevens spreken onze makelaars ook hun netwerk aan op LinkedIn.
Nog altijd is een kleurrijk tuinbord of een raamaffiche een echte blikvanger.

Hét uithangbord van deze tijd is internet! Op www.huibers.nl en de drukbezochte website Funda van de NVM krijgt uw woning een perfecte en uitvoerige presentatie. Vanachter de pc kunnen woningzoekers uw huis vinden en bekijken. Van uw woning zijn verschillende afbeeldingen te bekijken, zowel van het interieur als van de buitenzijde. We maken van uw woning inzichtelijke digitale plattegronden die exact de indeling en afmetingen weergeven!­ Wij kunnen zorg dragen voor een uitgebreide videopresentatie, 360 º foto's en 2D en 3D plattegronden.

Ook bestaat de mogelijkheid om een ‘open huis’ te organiseren in samenwerking met Makelaarskantoor Huibers. Onze medewerkers helpen u daarbij.
Natuurlijk bent u op alle andere momenten van bezichtiging ook verzekerd van onze aanwezigheid en professionele begeleiding. Onze makelaars staan altijd klaar op de momenten dat uw belangen in het geding zijn!
­


Het spel en de knikkers...
Het verkopen van een woning is een onderhandelingsproces. Meestal gaat het om grote bedragen en de meeste mensen hebben daar niet dagelijks mee te maken. Voor onze makelaars is het wel een dagelijkse realiteit en van die ervaring plukt u de vruchten.

We voeren namens u de onderhandelingen voor een optimaal resultaat en nemen u dat werk uit handen. We adviseren u tijdens het hele proces van bieden en antwoorden. Door onze ervaringen met onderhandelen en onze kennis van de meest recente transacties, kan uw makelaar ervoor zorgen dat uw woning voor de meest optimale prijs wordt verkocht.

Als de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, is Makelaarskantoor Huibers er om alle juridische zaken goed te regelen.

We behartigen uw belangen met een eindresultaat dat we mensen niet snel eigenhandig zien bereiken. Het mooie is: de winst is voor u!
­
De puntjes op de i
Het overeenkomen van de koop is een bijzonder moment. Er is een mijlpaal bereikt. Tegelijkertijd zijn er nog veel zaken af te handelen:

De koopovereenkomst dient te worden opgesteld en besproken. De eindinspectie moet plaatsvinden en de notariële overdracht geregeld. Dat vereist kennis van zaken en een grote nauwkeurigheid.

Makelaarskantoor Huibers is lid van de NVM: de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars. Ons NVM-lidmaatschap betekent meer zekerheid, bescherming en garanties voor u.

Het is de fase van de kleine lettertjes en de punten op de i. Met onze makelaars komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij handelen voor u het hele zakelijke proces tot in de puntjes af.

Met de makelaars van Huibers weet u zeker dat u met een gerust hart terug kunt kijken op een succesvolle verkoop van uw woning, waarbij de volle winst voor u is en niemand anders.
 
  Maak vandaag nog een afspraak
en zet de eerste stap in uw eigen succesverhaal!


Tel. 040-2444770
of stuur een e-mail naar info@huibers.nl