Makelaarskantoor Huibers B.V.

Augustijnendreef 4
5611 CS Eindhoven
Tel: 040-2444770
info@huibers.nl
Herman Gorterlaan 305, 5644 SN Eindhoven Vraagprijs € 87.500,- k.k.
Herman Gorterlaan 305 in Eindhoven 5644 SN

Omschrijving

Adm.nr. 43746

HERMAN GORTERLAAN 305 TE EINDHOVEN

DIT GOED VERZORGDE TWEEKAMER SERVICEAPPARTEMENT IS GESITUEERD OP DE NEGENDE VERDIEPING AAN DE MOOISTE ZIJDE VAN HET FRAAIE WOONZORGCENTRUM “KORTONJO” MET EEN PANORAMISCH UITZICHT. GELEGEN OP MARKANTE LOCATIE IN HET STADSDEEL STRATUM. DEZE APPARTEMENTEN ZIJN BEDOELD VOOR OUDEREN (VANAF 55 JAAR) EN BIEDEN ALLE FACILITEITEN OM PRETTIG, VEILIG EN ZELFSTANDIG TE WONEN MET DE AANVULLENDE MOGELIJKHEID VOOR ZORG-, DIENST- EN SERVICEVERLENING.


VRAAGPRIJS: € 87.500,-- k.k.
WOONOPPERVLAKTE: ± 71 m² (EXCL. BALKON)
AANVAARDING: OP KORTE TERMIJN MOGELIJK.  


INDELING:

PARTERRE:

Centrale afgesloten entree met bellentableau en videofooninstallatie. Zeer ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot een tweetal liften.

Algemene fietsenberging met elektra, oplaadpunten voor eventueel scootmobielen en een deur naar buiten toe.

9E VERDIEPING:
Verzorgde ontvangsthal met daaraan de diverse appartementen verbonden. Het appartement heeft een entree/hal voorzien van meterkast (6 groepen plus krachtgroep), inbouwkast en praktische, zeer ruime inpandige berging voorzien van aansluiting ten behoeve van wasapparatuur.

Vanuit de hal heeft u verder toegang tot het afzonderlijk, deels betegeld toilet met wastafel en middels een schuifdeur toegang tot de aangrenzende badkamer. Deze badkamer is ook deels betegeld en voorzien van ligbad, wastafel in meubel, spiegelkast met verlichting en deur die toegang biedt tot de slaapkamer.
Deze slaapkamer is ruim bemeten ( 4,16 m x 3.20 m) en biedt toegang tot het balkon. Dit balkon is royaal van opzet en biedt een panoramisch uitzicht over Eindhoven! Door de ideale hoogte van dit appartement heeft u een fraai uitzicht zonder het contact met de grond te verliezen.
Ruime woonkamer van circa 25 m² die volop lichtinval geniet door de grote raampartij. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken die voorzien is van een keukeninrichting in U-vorm met elektrische kookplaat, afzuigvoorziening, koelkast met vriesvak, spoelbak en voldoende onder- en bovenkastjes. De keuken is verder afgewerkt in lichte kleurstelling.

Het appartement is verder nog voorzien van een videofooninstallatie en een servicetelefoon.

Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.

Voor een goede indruk nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.


SERVICE EN DIENSTVERLENING WOONZORGCENTRUM KORTONJO:

De servicekosten en eigenaarslasten bedragen thans € 343,57 per maand. In de service- en dienstverlening is begrepen:

- Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in geval van nood medewerkers van Wooncentrum Kortonjo te alarmeren. Deze zullen na een ontvangen melding passende maatregelen nemen die geacht worden in het belang van de desbetreffende gebruiker te zijn.
- Het toegang hebben voor de gebruikers van de serviceappartementen Kortonjo tot de recreatiezalen, met uitsluiting van besloten georganiseerde activiteiten.
- Diensten die betrekking hebben op het schoonmaken en schoon houden van de gemeenschappelijke ruimtes en het wassen van de ramen en van de gemeenschappelijke ruimte.
- Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan.
- Het onderhouden van de tuin.
- Het doen voorzien in het daarvoor benodigde personeel voor de locatie Kortonjo aanwezige receptie, respectievelijk hulpdesk en informatiedesk.
- Het onderhoud van alle tot gemeenschappelijke gebruik behorende installaties (alarm, camerabewaking, c.v., lift en hydrofoor installaties).
- Voorschot stookkosten van de woningen.
- Voorschot elektriciteitsverbruik woningen.
- Energiekosten gemeenschappelijke ruimtes en lift.
- Uitgebreide opstalverzekering incl. glas.
- Reserveringen ten behoeve van toekomstig onderhoud.
- Het bijhouden van de administratie welke betrekking heeft op voorstaande kosten.

In het complex Kortonjo bevindt zich een exploiteerde dagwinkel, pedicure, kapper, wasserette, logeerkamers, maaltijdservice, telefooncel, klussendienst en jeu de boules club. Dit alles tegen betaling.


ENIGE BIJZONDERHEDEN:

 
- Het betreft hier een goed verzorgd tweekamer service-appartement gesitueerd op de negende woonlaag van een 13 woonlagen tellend woonzorgcomplex.

- Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.

- De woonoppervlakte bedraagt circa 71 m² (exclusief balkon).

- Het gebouw dateert van circa 1975.

- Het complex werd in zijn totaliteit in 2000/2001 zeer grondig gerenoveerd.

- Het appartementencomplex is gelegen op een markante locatie aan de zuidrand van Eindhoven in het stadsdeel Stratum, direct grenzend aan het wandelgebied De Genneper Parken.

- Uitstekende bereikbaarheid, ook per openbaar vervoer.

- Kortonjo is een complex dat bij ouderen in Eindhoven een uitstekende reputatie heeft vanwege het prettige woonklimaat, de vele faciliteiten en de centrale ligging.

- Een woning in een normaal appartementencomplex, waarin u zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst van alle faciliteiten gebruik kunt maken.

Dit object is, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580), door een extern bouwkundig bureau ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd accepteert Makelaarskantoor Huibers B.V. geen enkele vorm van aansprakelijkheid dien aangaande.
  
 
Onze makelaars zijn u graag van dienst:
- Guus de Rouw, lid NVM
- Hans Wagemakers, lid NVM
- Roel Manders, lid NVM
- Pieter Keunen, lid NVM
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 87.500,- kosten koper Servicekosten € 343,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 71 m² Inhoud 190 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Centrale voorziening Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 343,00 Voorzieningen Mechanische ventilatie Ja Alarminstallatie Ja TV-Kabel Ja Zonwering Ja